Blank Screen and Ongoing Problems with the Digital Bolex?

Introducing the New Camera Forums Forum Help Blank Screen and Ongoing Problems with the Digital Bolex?

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Elizabeth 1 week, 4 days ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #107513

    Elizabeth
    Participant
    • Posts 2

    Hello. I purchased a Digital Bolex last year, and when I received it, it wouldn’t record. After some unhelpful back and forth emails with people from Ienso over a few months, I finally sent it back to the company for repairs. It came back and worked fine for about eight months. Today I turned it on and got only a blank, white screen. I turned it off and on several times, but the same every time.

    Has anyone had a similar issue? I am beyond frustrated with this camera.

     

    #107517

    bdemenil
    Participant
    • Posts 5

    I’m having the exact same problem. Blank white screen when booted. Were you able to fix it?

    #107518

    bdemenil
    Participant
    • Posts 5

    … would appreciate any pointers on how to solve this.

    #107519

    Pablo
    Participant
    • Posts 4

    Hi,

    you can solve the white screen by charging the camera a few hours and then it boots.

    #107520

    bdemenil
    Participant
    • Posts 5

    I tried charging for 4 hours. Didn’t help. I try charging some more, and if it still doesn’t work will try re-loading the firmware.

    #107522

    Elizabeth
    Participant
    • Posts 2

    I reinstalled not the latest version of the firmware, which my camera had, but the version before it, and this thankfully resolved the problem. Hopefully this will work for you too.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.